Ljusare tider

Härligt att man redan börjar se längre dagar, nu är vi på rätt sida och säsongen -18 närmar sig med stormsteg! Om 3 månader står vi på rangen… Svårt att tro nu om man tittar ut och ser de gigantiska snöhögarna som tornar upp sig! Men mycket snö brukar göra att det töar snabbare när det väl sätter igång. Renarna är fortfarande kvar och fler och fler skoter och skidåkare passerar varje dag över banan. Ser fortfarande mycket bra ut med de markerade lederna, inga övriga spår gjorda vilket är jättebra.

God Jul & Gott Nytt År

Vi önskar alla våra medlemmar, gäster och samarbetspartners en riktigt God Jul och Gott Nytt år!!

God Jul & Gott Nytt År

Tiden går fort, julen står för dörren och vi går snart mot ljusare tider! Säsongen 2018 kommer allt närmare. En hel del servicearbeten har hunnits med och en del reparationer av lokaler har utförts under höst/vintern så här långt. Vintern har hittills bjudit på både töväder och kyla samt en hel del nederbörd främst som snö men tyvärr även som regn! Det ligger ett relativt poröst islager över stora delar av banan. Greener ser bra ut så här långt. Skotertrafiken över banan har kommit igång och det ser ut som att de markerade lederna fungerar bra. Jag vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!!

Renarna tillbaka!

Redan nu har renarna anlänt till klubben! Käkar glatt på första tee.

Blöt invintring

Invintringen av banan har precis som de senaste höstarna inte varit den bästa. Blött, regn och töväder får till följd att det bildas ett lager is på stora delar av banan. Vilket i sin tur ger syrebrist för gräsplantorna. På våra greenerna ser det dock ut som att det bildats relativt porös is vilket möjliggör lite syretillförsel. Detta på grund av den pipluftning som utfördes innan det frös. I övrigt pågår renovering av ruffklipparens klippdäck för fullt samt en del röjningsarbete. Full fart med andra ord trots vinterns intåg!

Planeringskonferens i Skellefteå

Helgen spenderas i Skellefteå med årets planeringskonferens och höstårsmöte för NVGF. Under gårdagen hölls intressanta paneldiskussioner, arbete i grupper samt höstårsmöte. Under höstårsmötet fick Michael förnyat förtroende som ordförande i NVGF. Under dagen kommer grupparbeten samt redovisningar att genomföras.

Bana & Drivingrange STÄNGD

Bana och drivingrange är nu stängda för säsongen. Tack alla medlemmar, gäster och samarbetspartners för en fantastisk säsong.

Publicerad i Banchefen informerar, Meddelanden

Vintergreener

Nu är samtliga ordinarie greener pipluftade och stängda för säsongen, dress av greenområden pågår. Påminner om förbudet att beträda en frostig bana! Gäller HELA banan.

Ordinarie greener

Hålpipning av greener kommer att ske under Måndag 16/10 och efter detta kommer de att stängas för säsongen. Vi spelar sedan resten av säsongen på vintergreener.

Höstgreenfee

Vi har fortfarande de ordinarie greenerna igång. Höstgreenfee 100:- Välkomna!!

Publicerad i Banchefen informerar, Meddelanden

Banan fortfarande öppen

Nyklippta ordinarie greener. Igår spelades säsongens sista tävling och vinnare blev Bertil Söderlund. Greener kommer att pipluftas under vecka 41 återkommer med dag senare. Efter luftningen stänger vi de ordinarie greenerna.

Grattis Leif Lindgren

Hio på hål 4 igår 29/8, en järn 8 som slutade i hål. Stort grattis och imponerande spel under resten av ronden.

Dagens målarhjältar

Klubbhuset fick idag täckfärg på två sidor. Ett kanonjobb utfört av hus och bangänget! Även våra broar fick räcken inoljade. Stort tack till er alla!!

Frosten är här

Första morgonen med frost denna sensommar/höst. Hoppas dock att vi har många fina dagar kvar denna säsong!

Publicerad i Banchefen informerar

Mattias bäst när det gällde!

Klubbens jämnaste spelare Mattias Berglund segrade i den prestigefyllda Trim365Tisdag-finalen och belönades med en driver.

Grattis!

Advokatteamets juniortävling 2017

Bra kämpat av samtliga juniorer i startfältet!

Publicerad i Meddelanden

Banan klar för finalen av ”Trim365Tisdag”

Fairway, foregreen, greener samt tee:s är nyklippta inför kvällens final av Trim365Tisdag. Självklart har vi även borrat nya hål. Lycka till alla deltagare!

Publicerad i Banchefen informerar

Jan Zakrisson ny klubbmästare i matchspel!

Jan Zakrisson detroniserade regerande klubbmästaren Håkan Larsson i en stenhård final, vinst på 20:e! Grattis!

Grattis Vidar

Imponerande resultat av Vidar Axelsson under gårdagens Dressman tävling. Stort grattis från oss på banan!!

Publicerad i Banchefen informerar

Nytt banrekord: Vidar Axelsson 72!

Vid lördagens Dressmann Diploma gick Vidar Axelsson runt på 72 slag, vilket innebär nytt banrekord. Det tidigare rekordet, Gunnar Ågrahn 73 slag, stammar från 2003. Jättegrattis!