Bangruppen in action

Suveränt jobb utfört av bangruppen under Torsdagsförmiddagen. Gräsröjning på hål 6, 7 samt 8 även bortforsling av allt gräsklipp skedde omgående. Tack för ännu ett fantastiskt effektivt arbetspass!

Vatten

Som ni säkert sett jobbar vi febrilt med vattnet, de nya styrsystemet håller på att kalibreras in och trasiga spridare håller på att bytas ut. Kommer under veckan behöva köra vatten även under dagtid vilket vi ber om överseende med. Idag kommer arbetet med att få igång tee:s att inledas. Vi har nu genomfört två tävlingar Park Hotell samt Harrys kanna och även hunnit med att få årets första hole in one!! Grattis Hasse Fransson!!

Lycksele GK igång med vision 50/50

Vad är vision 50/50? klicka på länken nedan för mer information.

Teemarkeringar och vertikalskärning

De utlovade nya teemarkeringarna börjar nu komma på plats. Tyvärr blev ett antal restnoterade och kommer inom kort. Därav fattas det en markering på några tee:s. Även markeringarna 55, 48, 39 är i dagsläget enbart provisoriska! Nya på G. Loggor kommer monteras så fort de levereras! Ni som spelat har under veckan sett att vi påbörjat vertikalskärning av fairways, alla fairways är inte ännu torra nog men hoppas att under nästa vecka ha kunnat köra över samtliga. Efter skärning kommer stödsådd att ske på de fläckar som så kräver.

Vision 50/50

Vi har nu kört igång arbetet med vision 50/50, igår kväll hade vi första mötet tillsammans med klubbrådgivare Lena Lindström. Information angående projektet kommer löpande att kommuniceras ut till samtliga medlemmar. Känns fantastiskt roligt att vi är igång med detta mycket viktiga projekt.

Kortterminal nu monterad på rangemaskinen

Möjlighet att betala med betal/kreditkort, via app eller köpta rangekort i shopen. Självklart fungerar även betalning med 10:or eller poletter.

Banan öppen med provisoriska greener

Äntligen är säsongen 2018 igång!! Greenfeegäster hjärtligt välkomna. Lågsäsongsgreenfee 100:- Observera att vi denna säsong är kontantfria så endast betalning med kort eller swish är möjlig. Välkomna till oss!!

Banan öppen med provisoriska greener

Suveränt utförd dukläggning av bangrupppen!! Tusen tack till er alla!! Vi har nu satt ut flaggorna på de provisoriska greenerna och öppnat upp för säsongen 2018. Teemarkeringar kommer inom kort, mest troligt på Onsdag att bytas ut mot nya. Vi spelar nu i framkant av samtliga tee:s och dessa är de första dagarna bara markerade med en sifferskylt. Senare kommer Teeområdet skyltas tydligt med TEE 55, TEE48, TEE 39 skyltar och de nya tydliga markeringar kommer markera tee.

Greener nu insådda

Samtliga greener är nu insådda och kommer under Måndag att täckas med vårdukar. Vi var 4 dagar tidigare med sådd denna säsong jämfört med 2017.

Rangen öppen

Rangen öppen alla dagar dygnet runt.

Drivingrange ÖPPEN

Äntligen igång!! Rangen är nu öppen för säsongen 2018. Som vanligt är maskinen igång dygnet runt och rangen stängs enbart under plockning. Den nya kortterminalen kommer monteras under veckan och då ges möjlighet att betala med betal/kredit kort, app eller via köpta kort i shopen. Mer info kommer så fort utrustningen är monterad. Nya hinkar är också på väg!!

Dagens banbilder!

Förberedelserna för att kunna öppna rangen pågår, planerat öppningsdatum är Måndag 7/5 10.00 Nu verkar värmen äntligen vara på väg, man känner redan idag att det är en helt annan temperatur än man varit van vid den senaste tiden. Trots att vi denna morgon hade -2 grader på garagetermometern. Känns fantastiskt roligt att vi äntligen snart är igång med säsongen 2018!!

Bilder från morgonen

Fortfarande en hel del snö kvar som ni ser på bilderna nedan. Ser verkligen fram mot den utlovade värmen!!

Trevlig valborg

Önskar er alla en trevlig valborg, snön fortsätter att smälta. Alla trummor och bäckar är nu öppna, har snart lyckats ta mig runt och skottat samtliga tee:s och greener. Allt för att det ska torka upp så fort som möjligt så vi kommer igång med vårsådd så fort det bara går. Vi har i princip ingen tjäle så det ser riktigt positivt ut tycker jag. Rangen är inte långt borta innan den går att öppna. Meddelar här på sidan så fort den är igång!

Nedan lite aktuella bilder från banan.

Snösmältning

Det fortsätter att töa, men fortfarande ordentligt snötäcke 70cm runt green 5 och 7!!

Tätt i trumma på 1:an

Efter en snabb insats kunde trumman öppnas och allt vatten är nu borta.

60cm snö på Tee 2

Rangen skottad

Kontantfri Golfklubb

Vi kommer som tidigare aviserats bli en kontantfri golfklubb under 2018. Kort eller swish kommer att kunna användas på hela anläggningen inklusive drivingrange.

Meterdjup snö

Just nu ligger meterdjup snö på 1:ans green se bilder nedan. Tumstocken på bild 3 är 1 meter lång!