Serveringen

Från och med 1 Augusti kommer serveringen endast hållas bemannad under tävlingar och arrangemang, övrig tid finns självbetjäningssortiment och betalning sker med Swish.

Grattis Tomas Gustavsson

Under seriespelet igår lyckades Tomas Gustavsson göra HIO på hål 2. Klubban som användes var en järn 9.

Seger för Lycksele GK

”Grattis till vårt seniorslag som vann årets sista seriematch: Lycksele GK – Skellefteå GK 7½ – 4½.”

Kycklingkebab med ris, smör, bröd, dryck 95:-

Medlemsgolf

Kvällens planerade lagtävling under medlemsgolfen flyttad till 20/8

Panerad Torsk med potatis, smör, bröd, dryck 95:-

Kotlett med stekt potatis, dryck, smör, bröd 95:-

Kebab med Ris/Stekt potatis, dryck, smör, bröd 95:-

Pasta Carbonara, smör, bröd, dryck, kaffe 95:-

Rödspätta el Schnitzel 95:-

Pytt i panna, ägg, rödbetor 95:-

Dagen Lunch

Panerad Torsk 95:-

Pasta Bolognese, sallad, smör, bröd, dryck, kaffe 95:-

Kyckling/Fläsk med Stekt potatis, Bea

Dagens lunch 11-14

Pannbiff med stekt potatis

Stölder av rangebollar

Ännu en gång har rangebollar stulits hos oss! Denna gång försvann ett par tusen bollar ur maskinen. Hittar ni bollar eller har andra tips kontakta Daniel eller polis. Mycket trist att det ska behöva hända, nya bollar är beställt men kommer inte förrän tidigast tisdag nästa vecka. Av den anledningen kommer det kunna bli tomt på bollar i maskinen. Då endast en mindre mängd finns kvar. Plockning kommer självklart att ske även under dagen, men flaggar för att de vissa tillfällen kommer vara tomt.

Golfäventyret

Måndag 13,20,27/7 kl 09.00-10.00 kör vi Golfäventyret för dig upp till 13år. Läs mer under klubben-junior.

Dagens Lunch 11.00-14.00

Golden Bar startar upp sin verksamhet hos oss idag!! Välkomna alla Lunchsugna!

Välkomna Golden Bar

Idag drar Golden Bar igång sin verksamhet hos oss. Detta medför att all försäljning av Mat, Fika, Glass, Kaffe mm nu sköts av Golden Bar. De som finns i självbetjäningskylen ska betalas till Golden Bar. Nytt swishnummer!!

Bli golfare i sommar

Kontakta oss redan i dag för mer information 0950-66360, info@lyckselegolf.se