Ändring datum för årsmöte!

Till alla medlemmar!

Det planerade årsmötet den 23/3 kommer att flyttas fram till måndag 12/4 kl.18:30. Anledningen till detta är bl.a. att vi behöver få bokslutet klart. Mötet kommer att vara digitalt av förklarliga skäl. Information om hur du deltar kommer i god tid innan. Kallelse och handlingar kommer att mailas ut till alla medlemmar enligt sedvanlig ordning.

Välkomma att delta

Styrelsen informerar

Hej alla sköna golfare, ljuset börjar återkomma och därmed hoppet om en fin golfsommar. Vi planerar för ett årsmöte den 23/3, tyvärr måste det ske digitalt då vi följer SGF:s rekommendationer. Mer info om hur du deltar kommer framöver.

Den ekonomiska situationen är stabil. Vi har ett bra kassaflöde. Årets medlemsavgifter rullar in på ett bra sätt.

Vi har jobbat fram en ny budget för 2021 som presenteras på årsmötet.

En skötselplan för banan är framtagen tillsammans med bankonsulent Håkan Blusi. Kan vi genomföra den kommer det att ge en förbättrad bana.

Arbetet med att knyta till oss fler sponsorer pågår för fullt. I detta ingår också att kunna erbjuda ett mervärde tillbaka.

Långsiktigt är det av yttersta vikt att vi kan attrahera nya golfare till vår klubb. Här kan vi alla hjälpa till. Du och jag är klubbens bästa verktyg i att hitta dessa. Ta chansen att marknadsföra en aktivitet som erbjuder coronasäker gemenskap i härlig utemiljö kombinerat med roligt golfande.

Väl mött den 23/3

Golfklubben har fått tillgång till en golfsimulator!

Under vintern kommer vi prova att låta vintersugna golfspelare boka tid på vår golfsimulator! Anläggningen ägs privat men lånas ut så att vi kan träffas och spela tillsammans. Alla intäkter går direkt till klubbens kassa, så ditt spel bidrar till vår ekonomi.

I nuläget arbetar vi på att hitta en lösning likt ett säsongskort för dem som vill spela ofta . Vi återkommer med uppdateringar angående detta.

Vi tror och hoppas detta kan bli en bra lösning för vinterspelande men de gäller att dom som bokar och använder golfsimulatorn sköter sig med att lämna stället i gott skick och återlämna nyckeln. Särskilt viktigt blir de i och med rådande omständigheter kring covid-19 att spelare gör sitt för att minska smittspridning även fast man vill träffas och spela golf.

För allmän hjälp kring simulatorn och bokningar kontakta 070-346 61 01 Rickard Jacobsson
Vid teknisk hjälp kontakta 070-266 19 92 William Jacobsson

Ny styrelse!

Hej alla medlemmar i vår klubb!
Vi som valts till ny styrelse är nu igång med styrelsearbetet. Vi tackar för förtroendet vi fått och vi känner oss taggade att jobba för klubbens bästa.
Tillsammans med alla ideella krafter ska vi jobba med att utveckla vår bana och klubb framgent! Mer info kommer framöver! På bilden saknas Göran Forsgren och Kevin Jonsson.

Golfklubben har fått sig en instagram!

Banan stängd för säsongen

Vi tackar medlemmar, gäster, samarbetspartners för ännu en säsong och blickar fram mot nästa. Simulator kommer under vintern monteras i klubbhuset, mer info kring detta kommer.

Höstgolf V.42

Passa på att spela årets sista rundor under helgen. Som väderleken ser ut just nu kommer vi att stänga banan samt drivingrange under Måndag 19/10 Men vi kör med provisoriska greener samt drivingrange öppen under helgen. (Om vädret tillåter). Omklädningsrum öppna så det finns möjligheter att använda toaletter. Klubbhuset kommer att hållas låst. Söndag verkar det komma nederbörd i form av snö och sedan ser minusgraderna vara på gång. Kom i håg att det är absolut förbjudet att beträda en frostig bana, detta gäller HELA banan!!

Provisoriska Greener

Nu har vi stängt de ordinarie greenerna i samband med pipluftning. Resten av säsongen spelas på de provisoriska. Höstgreenfee gäller 100:-

Pipluftning och stängning av ordinarie greener 12/10

Då det nu verkar vara blött hela denna vecka samt att det inte ser ut att bli speciellt kallt kommer pipluftning av greener att ske Måndag 12/10 och därefter kommer de ordinarie greenerna att stängas för säsongen.

Risdragning

Ni som känner för att hjälpa till är välkomna 29/9 16.30

Pipluftning av greener

Som väderprognoserna ser ut nu, kommer vi att spela på de ordinarie greenerna även hela denna vecka. Planerar för luftning av greener V.41 5/10-10/10 Återkommer med exakt dag senare! Passa på och njut av höstgolf!!

Risdragning

Onsdag 23/9 17.00 samlas dom som känner för att dra lite ris och rycka tallplantor. Välkomna!

Grattis Alva Zakrisson

Shootoutvinnare under Försäkringsmäklarnas tävling i Lördags!

Upphittad nyckelknippa

En upphittad nyckelknippa 17/8 finns hos Daniel och återfås mot beskrivning.

KM-Helgen över

Så är årets KM-fest över för denna gång. Hela 72-deltagare som under 2 dagar försökt bemästra vår fina tuffa bana. Klubbmästare blev på herrsidan Adam Svensson och på damsidan Ing-Britt Edskär.

Kort-KM blev segraren Barbro Boman

Lycksele GK gratulerar segrarna och skickar ett varmt Tack till Tävlingsledningen, Banpersonalen samt Golden Bar för en lyckad KM-Helg

Serveringen

Från och med 1 Augusti kommer serveringen endast hållas bemannad under tävlingar och arrangemang, övrig tid finns självbetjäningssortiment och betalning sker med Swish.

Grattis Tomas Gustavsson

Under seriespelet igår lyckades Tomas Gustavsson göra HIO på hål 2. Klubban som användes var en järn 9.

Seger för Lycksele GK

”Grattis till vårt seniorslag som vann årets sista seriematch: Lycksele GK – Skellefteå GK 7½ – 4½.”

Medlemsgolf

Kvällens planerade lagtävling under medlemsgolfen flyttad till 20/8